آیتالله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید با اشاره به تساوی مردان و زنان در بهره گیری از معارف ناب اسلام گفت: زنان میتوانند مرجعیت علمی و معنوی، به ویژه برای بانوان داشته باشند.
مدیر کل امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران با تشریح الزامات جنبش علمی در این نهاد پرسشگری، آزاداندیشی و توسعه ارتباطات علمی را از جمله این الزامات دانست.
مسئول مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه های علمیه گفت: احساس میکنیم نسبت به حوزه خواهران وظیفهای بر زمین مانده داریم و به جهت پاسخی هرچند کوچک به این دغدغه، صفحه ویژه بانوان در سایت خبرگزاری حوزه راه اندازی شده است تا خواهران طلبه بتوانند، یادداشت ها، اخبار و گزارشات خود و حوزه های علمیه خواهران را در آنجا منتشر کنند.
مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران در بیانیه ای قتل دختر ۱۳ساله تالشی را حاصل نظام اشتباه تربیتی و عاطفی، مخالفت با ازدواج دختران زیر ۱۸ سال تحت عنوان کودک همسری و نگاه قبلیه ای به زن و قتل پیرزن کرمانشاهی را نیز نتیجه فراموش شدن واژه "مستضعف" در قاموس سیاسی مسوولان نظام و منازعه بی نتیجه اولویت عدالت و ولایت دانسته است.
مجلس بزرگداشت معاون حوزه علمیه خواهران که به تازگی در اثر ابتلا به ویروس کرونا در گذشت، به دلیل تاکید بر محدودیت تجمعات و پیشگیری از سرایت این ویروس، به صورت مجازی برگزار شد.
حجت الاسلام رجبی با بیان اینکه زنان طلبه باید برای تربیت نسل انقلابی الگو باشند، افزود: باید به گونه ای برنامه ریزی شود که زنان طلبه علاوه بر اینکه خود الگو هستند، سایر زنان کشور را نیز تبدیل به زنانی انقلابی پرور کنند.
سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل حوزه های علمیه خواهران شبکه سازی رسانه ای در حوزه های علمیه خواهران را مهم دانست و گفت: آمادگی داریم در این عرصه از ظرفیت های آموزشی خبرگزاری حوزه استفاده کرده و به کادرسازی رسانه ای در سطح حوزه های علمیه خواهران برسیم.
آیت الله مکارم شیرازی گفت: از ابداعات بسیار مهم امام راحل (قدس سرّه) تشکیل حوزه های علمیه خواهران بود که سابقه نداشت و با گذشت زمان چنان پیشرفت کرد که امروز عدد طلاب خواهر از 100 هزار نفر نیز افزون تر شده است.
رئیس مرکز تحقیقات زن و خانواده گفت: پیشنهاد راهاندازی رشتههای مطالعات نظری جنسیت و مطالعات نظری زنان در سطح چهار را به شورای عالی حوزههای علمیه ارائه دادهایم.